diumenge, 28 de febrer del 2016

Ampliació Pràctica 3

Ampliació Pràctica Tema :


Generalment, la gran majoria de nosaltres creiem saber com s'utilitza YouTube, però no tots coneixem totes les ferramentes que conté. Per aquesta raó, considere necessari treballar i conéixer els diferents aspectes que el componen. 

En referència al nostre futur com a docents, crec que és positiu la creació de tot tipus d'eines que faciliten la tasca docent. Per això, es va desenvolupar un projecte que s'anomena "Youtube per a Escoles" que consisteix en el desenvolupament d'un sistema que el podem anomenar "filtre" que limita l'accés en YouTube a continguts únicament educatius. D'aquesta forma, és possible accedir per exemple a vídeos de matemàtiques en els que per exemple es tracte la geometria. Així doncs, els docents i els mateixos alumnes poden localitzar materials útils i més accessibles per als alumnes. Aquests vídeos formen part de YouTube EDU, un canal d'anomenat servei especialitzat en l'allotjament i oferiment de continguts educatius.

Els vídeos, s'han convertit en una eina d'estudi cada vegada més potent, per això, els docents es mostren preocupats perquè els alumnes és possible que no li donen un bon ús als ordinadors, ja que els xiquets poden estar veient altre tipus de vídeos que no estan relacionats amb els temes que estan tractant a classe i d'aquesta manera dificultarien el treball dels mestres. Aquest és el motiu principal pel qual YouTube tracta de garantir que els usuaris en aquest cas, els estudiants, rendibilitzen i aprofiten el temps de classe i els ordinadors per accedir a continguts formatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada