dilluns, 29 de febrer del 2016

Ampliació Pràctica 4

Ampliació Pràctica Tema4:

Power Point és un programa que està dissenyat per realitzar presentacions, mitjançant diapositives, aquestes poden estar formades per textos, imatges, animacions i contenir àudio i fins i tot vídeos. A més, posseeix eines que permeten realitzar les diapositives ajustant-se a les necessitats i gustos de l'usuari i fins i tot permet manipular al gust o la necessitat, els temps de durada de cada diapositiva, els sons o música que l'usuari vulgui agregar, els vídeos, així com el temps en què l'usuari pretengui que durin cadascuna de les diapositives dins de la presentació, sincronitzant imatges, textos i àudios. 

D'altra banda, també posseeix eines que són de fàcil ús ja que estan disposades de manera intuïtiva perquè l'usuari, pugui realitzar els canvis que consideri necessaris en les plantilles o crear les seves pròpies plantilles. A més permet l'opció de guardar el document en diversos formats a més dels formats natius del programa que permeten que en guardar-se la presentació es pugui veure com a tal, o si escau es pugui editar si així ho considera necessari l'usuari.

La seua utilitat és la següent:

  • Fer i modificar diapositives. Es poden realitzar diverses diapositives, ja siga usant les plantilles que posseeix el programa, o dissenyant les pròpies, adequades a les necessitats que necessitem.
  • Exposició senzilla, explicada i detallada, dels balanços que per exemple realitzen les empreses, sent una eina molt útil i versàtil, especialment en els casos en què per qüestions diverses, aquells a els qui s'està dirigit el balanç, es troba lluny i necessita la informació que li pot ser proporcionada via Internet.
  • Exposar i explicar de manera més detallada, diverses recerques, com és el cas d'algunes recerques d'índole científic tècnica, com les quals se solen fer en àmbits com la indústria, l'enginyeria, o l'arquitectura.
  • Exposar diversos projectes.
  • És una eina útil per a l'educació, ja que és utilitzat per a l'exposició de diversitat de temàtiques docents, sent molt freqüent l'ús de vídeos i altres materials audiovisuals, que el propi programa Power Point proporciona entre les seues eines. Cal destacar el seu ús en materials educatius destinats als xiquets, ja que es poden fer diapositives de fàcil enteniment combinades amb música, sons i vídeos que els divertisquen durant l'exposició, facilitant l'aprenentatge.
  • Mitjà de propaganda, ja siga propaganda comercial o propaganda governamental o institucional, sent distribuïts documents de Power Point via internet i fins i tot juntament amb alguns arxius de manera adjunta. Com a propaganda governamental solen usar-se en promocions de programes governamentals, promoció de serveis, programes socials, diverses disposicions econòmiques, fiscals, legals, etc.
  • Campanyes d'índole política, o social, ja siga per part de partits polítics, o d'associacions civils.
  • Difusió de notícies i informació, i expressar fets en diferents àmbits, com a disposicions dins d'una empresa, notícies via Internet, difondre informació sobre recerques mèdiques, exposar estudis, etc.
  • Realització d'instruccions, explicant com es deuen armar i utilitzar aparells, o de com usar algun programa de computadora.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada